lördag 2 november 2013

Tema skivstång

Gym idag igen. Det riktiga, det vill säga inte hemma. Veckans andra och tillika det andra efter förlossningen. Det var roligt, svettigt och lite flåsigt. Styrkan är det inget större fel på men konditionen däremot. Inte på topp...Jag kände för ett sådant där temapass igen. Skivstången lockade så det fick bli denna som blev dagens tema. Och dagens muskelgrupper blev i huvudsak ben och rygg. Rätt blygsamma vikter eftersom jag trots allt inte vill pressa på för hårt så snart efter graviditeten. Dock kändes det så himla bra så lite tuffare kan jag nog köra ändå. Fint så.

4 kommentarer:

Louise sa...

Du är så imponerande! Vilken form du lyckats hålla under graviditeten!

Ingmarie sa...

Kondisen kommer du fixa tillbaks på nolltid!

Anonym sa...

Skivstång är min favvo i gymmet. Riktigt roligt! :-)

Löpning & Livet sa...

Löplust: tack!

Ingmarie: ja, vi får hoppas att det kommer funka att springa!

rund: Den och kettlebellsen är mina :)