onsdag 27 november 2013

Kvällens spring

Fartlek och med detta andra kvalitetspasset. Det mest optimala hade väl varit att lägga in en lättdistans mellan måndagens tempolöpning och dagens pass, men nu funkade inte det med pusslet. Inget spring igår dock, bara femton minuter mammamageappträning och sjutton minuter happyhipsyoga. Så det var ändå pugga ben som bar mig framåt idag.

Av den knappa milen passet landade på var fyra kilometrar fartlek. Mest blev det längre ökningar men några kortare fick jag också till. Det var en rätt kuperad tur (Det känns som att det är uperat överallt här i våra nya omgivningar!) och jag kollade inte så noga på farten då den som sagt typ saknar betydelse just nu. Men de få gånger jag sneglade på klockan visade den i alla fall en bra bit under femfart. Hoho vad jag kände mig snabb. Fast jag kollade självklart inte i uppförsbackar. Lite smart får en ju vara.

2 kommentarer:

Snorkkis sa...

Fartlek i kuperat är ju kanon! Och kul att det finns så bra springrundor i närheten!

Lisa B sa...

Snabbheten är visst redan tillbaka - härligt!