onsdag 27 november 2013

En riktigt kass dag

Det var vad jag hade igår. En riktig skitdag där typ allt gick dåligt och fel.

Det började med mycket mindre nattsömn än vanligt. Vi är bortskämda med helt ok nätter trots satt Ester bara är knappt sju veckor. 1-2 gånger vaknar hon för mat innan det är morgon och dags att gå upp. Natten till igår likaså, men att somna därefter var tydligen inte lika poppis. Så en trött början som sedan bara blev värre. Sixten fick hämtas hem då han blivit lite småkrasslig och övriga planer ställas in. Båda barnen var sedan på sina sämsta humör och i övrigt gick allt jag gjorde fel. Dessutom skulle jag vara själv på kvällen just denna dag. Dålig tajming.Jaja. Alla överlevde och idag är en ny dag. Dock är vi en snorig skara. Jag bara lindrigt dock och blir det inte värre blir det spring ikväll. Lämna över ansvaret och springa bort frustrationen från igår. Springmedicin.

4 kommentarer:

Johan sa...

Trist, men efter regn kommer sol och snuvan ska du se är som bortblåst när det blir springdag ikväll. Krya på er!

Malin sa...

Vissa dagar är tyvärr bara så. Tur då att det blir en ny dag som förhoppningsvis blir bättre. Hoppas du klarar dig undan förkylning.

Miss Agda- Småbarnsliv och Endorfiner sa...

Ja, jag undrar varför eländet alltid hopar sig vissa dagar. Men det är nog ändå bättre att få det avklarat än att det händer något småtråkigt hela tiden :) Jag brukar krydda denna typ av dagar lite extra genom att tappa en skål med yoghurt på golvet och liknande. Missar alltid t-banan också. Så till slut kan man bara skratta åt eländet när det liksom övergår till komiskt.
Hoppas idag är en bättre dag och att du inte blev förkyld.
Kram

anneliten sa...

Efter en skitdag kommer en bra. Som regn och sol typ. Springa av sig lite är en bra lösning. Liksom att lämna familjen en stund för lite frihetskänsla. Kombinationen måste ju bli oslagbar. Jag ångrar inte mycket, men det är lite synd att jag inte hade hittat löpningen (som något annat än tråkigt komplement till bollsporter) när jag var småbarnsmamma. Det hade nog besparat mig ett och annat utbrott.