fredag 29 november 2013

Utbildningsdags

Jag sitter på en mycket långsamt gående tunnelbana på väg mot den första av två dagars utbildning. Förmodligen kommer jag att komma för sent, typ det värsta jag vet! Men inte så mycket att göra åt det tyvärr. Utbildning alltså. Jag älskar att lära mig nya saker och ser fram emot två roliga men förmodligen tuffa dagar i Running Swedens regi. Löpstyrkeinstruktör skulle vi kunna kalla utbildningen. Running strenght tror jag är namnet.

Eftersom jag ännu inte är i riktigt samma fysiska form som innan graviditeten kommer dessa dagar säkert att kännas både här och där. Men det är mest roligt och självklart kommer jag vara försiktig med exempelvis hopp (om några sådana ingår) om jag inte känner mig tillräckligt stark i bäckenbotten. Jag vet inte för jag har inte testat att hoppa. Springa är ju dock inga problem.

Lite tufft att vara ifrån min bäbis kommer det också bli. Även fast jag vet att hon har det lika bra hemma med pappa. Visst, hon får hålla till godo med flaska istället för amning under dagarna men i övrigt märker hon nog ingen större skillnad. Och bra för henne och pappan att umgås mer intensivt än det tyvärr blir i vanliga fall.

Återkommer med rapport om dagen/dagarna!5 kommentarer:

Malin sa...

Vad spännande och intressant!
Annorlunda och vara borta så länge från liten. Jag har än så länge bara varit borta två timmar i taget och känns nästan lite konstigt det :)

Snorkkis sa...

Spännande! Hoppas det blir givande dagar. (Och hoppas att brösten också mår bra att vara borta från matmonstret :))

LinaTriathlet sa...

Åh vad roligt med löputb!! Önskar det fanns mer av den varan i Gbg! Running Sweden borde finnas i väst också! :) hoppas den är grym, ha det topp!

Löpning & Livet sa...

Malin: Ja lite läskigt men det hade gått finfint :)

Snorkkis: brösten var inte lika glada men jag pumpade ur det värsta på varje rast :)

Lina: ja, men det kanske kommer? Känns som att löpning verkligen växer!

Ingmarie sa...

Ska bli kul att läsa dina upplevelser!
Jag kör samma utbildning i Gbg nästa helg. :-)