onsdag 6 november 2013

Lite trött

Igår blev det ett besök på gymmet igen. Jag förvånade mig själv genom att faktiskt ta mig iväg i mörkret efter att Martin kommit hem från jobbet. Jag är ju en riktig latmask i grunden och speciellt när det är mörkt, kallt och fuktigt ute. Men i vilket fall. Iväg kom jag och efter att ha svurit lite över att det var så mycket folk (Jag är ju van att träna på morgonar/förmiddagar då de flesta jobbar.) och jag därmed inte kunde köra exakt de övningar jag ville i exakt rätt ordning, gick jag därifrån nöjd och lite trött.


Idag känner jag mig ännu mer trött. Jag sover faktiskt helt ok på nätterna och behöver oftast bara vakna för matning 1-2 gånger. Idag bara 1 gång eftersom den andra gången var klockan sex och då skulle jag ju ändå snart gå upp. Men jag är ändå trött så jag tänker nog prioritera att sova lite idag istället för att träna som jag tänkt. Dessutom har jag träningsvärk lite här och var och känner mig lite allmänt mör. Vilken tur då att jag lika gärna kan skjuta på dagens plan till imorgon. När jag tänker efter blir det faktiskt nästan bättre. Mer om det imorgon för nu verkar det vara matningsdags igen.

Inga kommentarer: