måndag 4 november 2013

Tid och tålamod

Idag har jag inte många planer. Inte mer än at träna Body Balance samt hämta Sixten på förskolan. Och ett besök av min kusin. Detta är dock rätt lagom. Saker tar som bekant ofta mycket längre tid med en bäbis i huset. Ja, även om det faktiskt går betydligt snabbare nu andra gången.


Body Balance var det och jag kände för att köra lite gamla koreografier så jag plockade fram den allra första dvd´n jag har. Nummer 53, tillika den jag blev utbildad på. Nostalgi. Lite häftigt att det mesta sitter kvar i minnet trots att det var två år sedan jag senast körde den. Och en riktigt tung krigarlåt är det. Eller så är det bara jag som är lite postgravidsvag. En kombination tror jag. Svettigt blev det.


Jag fick pausa för blöjbyte och amning efter låt 3 då ester bestämde sig för att vakna. Sedan blev det ytterligare ett par kortare pauser för att stoppa in nappen och dylikt, men det är ok. Det gäller att ha tålamod när en ska träna med en bäbis i huset. Tålamod och tid. För det tog 1,5 timme att genomföra ett pass på 50 minuter. Tur då att jag har massa tid. Tålamodet jobbar jag på och det har faktiskt blivit betydligt bättre de senaste åren.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Tycker det är jättebra att du tog dig den tiden. :-)
Och jösses vilken sötnos hon är lilla Ester!

Anki sa...

Tid & tålamod, två så bra och viktiga ord i många sammanhang i livet. Tycker det låter som du haft en superskön dag!

mammaspring.com sa...

Du verkar ha en så sund inställning till livet. Kan inte riktigt se mig mätt på Ester. Så söt!

Unknown sa...

sötnöten! Knut har ett par likadana byxor. det är så sjukt imponerande att du redan tränar som du gör!