söndag 1 december 2013

Återhämtning

Återhämtning är vad jag ägnat mig åt denna dag. Passande nog sov Ester ända till fem innan hon ville ha mat och sen sov vi alla fyra till nästan halv nio. Mös framför julkalendern och tände första ljuset till frukosten. Sedan har dagen gått i ungefär samma slöa takt. En återhämtningsjogg orkade jag nig dock ut på. Skönt att få lite ökad genomblödning i den lite stela kroppen. Helgens utbildning har satt lite spår.

Gårdagen var också en bra dag på utbildningen. Dock var jag trött efter lite sämre nattsömn och dagen innan. Min presentation av en del av klassen, nedvarvningen, gick ok. Jag fick mer beröm än jag tycker att jag förtjänade. Kul.

Inte lika mycket löpning denna vecka som förra, men desto mer annat i och med utbildningen. Men kommande vecka ska jag försöka mig på att närma mig långpassdistans samt fortsätta med lättare kvalitetspass. Roligt!3 kommentarer:

mammaspring sa...

Det är så fantastiskt roligt att läsa om er vardag och lillan. Och peppande att märka att träningen kan komma igång så pass fort (eller för dig handlar det främst om att den fortsätter) ;) Superkul! Ha en fin dag

Johan sa...

Visst var julkalendern bra?! Och jag är mäkta imponerad av din återkomst till träningen, men så är du en maskin också ;)

Anki sa...

Blir lika imponerad varje gång jag klickar in här och ser hur snabbt du kommit igång med träning och annat efter graviditet, inspirerande!