måndag 9 december 2013

Nästan långpass och lite jobb

Igår sprang jag lite halvlångt. Nästan långpass faktiskt. Den vintriga turen landade på 15,7km med en bra känsla i kroppen. Visserligen lite sliten i kroppen sedan fredagens intervaller, men inte så det störde. Tiden gick snabbt och Icebugsen funkade bra trots att jag upptäckte att ena skon tappat tre (!) dubb i framfoten. Detta problem är dock åtgärdat i och med att ett par nya buggar nu finns i min ägo. Jag brukar inte vara den som reklamerar saker hit och dit (ni skulle vara veta vad folk kommer in för...) men detta kändes dock befogat.Bakat pepparkakor har jag också gjort

Förutom att byta ut skor har jag fått köpt några julklappar samt jobbat lite med mitt företag. Haft ett trevligt möte angående ett litet samarbete samt pillrat lite allmänt. Men eftersom tiden verkligen springer fort är det snart dags att åka och hämta Sixten. Och ikväll blir det återhämtningsjogg i nya skorna. Det och lite rörlighet/yoga. Bra måndag.

7 kommentarer:

Saras Träningsblogg sa...

Oj ja de är klart man måste åtgärda det! Jag har funderat på icebug! Gillar du dem annars? :-)

Louise sa...

Härligt - det är ju riktigt långt! Imponerande med tanke på lilla bebben.

Unknown sa...

det lät härligt! grymt pass! och kul att jobba med ditt egna företag.

Rund är också en form! sa...

Oj, tre buggar. På ETT pass menar du...? Nä?
Men som sagt, klart det är reklamation. Lite ska de ju tåla!

Ingmarie sa...

Oj vad du är bra igång nu!
Tänk om vi kanske kan få till en löpdejt snart. :-)
Och självklart ska man reklamera en grej som inte funkar/har pajjat.

mammaspring sa...

Det där var nog befogat! Du verkar vara fylld av energi just nu - härligt att läsa!

Löpning & Livet sa...

Sara: Jag älskar dem! :)

Louise: tack!

Jonna: Gäller att passa på nu när jag är "ledig" :)

Rund: nä :) Eller jag vet iofs inte. Upptäckte bara att tre var borta när jag tog fram dem för säsongen. De har säkert lossnat vid olika tillfällen förra året.

Ingmarie: Ja, det borde ju inte vara så svårt att få till en dejt kan en tycka! Får väl vänta tills jag kan hänga med dig utan att dö bara :)

Mammaspring: tack fina du!