måndag 16 december 2013

Tuff vecka på ingång

Förra veckan var en lätt träningsvecka. Väldigt lätt vad gäller löpningen faktiskt. Jag hade ju tänkt mig iallafall 15, men gärna 17, kilometrar igår, men nä. Tiden gick, jag prioriterade annat och dessutom var det så fruktansvärt äckligt väder ute så det blev det inget av. Dick kände jag att jag behövde ut och få lite luft efter en hel dag inomhus så det fick bli en liten tur iallafall. Som slutligen landade på 8km inklusive en liten extrarunda för att slänga skräp.

Ett kort yogapass har jag bland annat hunnit med idag. Ikväll väntar ett progressivt tempopass. 

Kommande vecka blir däremot tuff. Med nuvarande mått mätt. Tuffaste på mycket länge. Om inte sjukdomar eller annat otyg ställer till med något förstås men det hoppas jag inte. Riktigt långpass (om än kort) två kvalitetspass och två distanspass på 10-12km vardera står det i planeringen. Plus diverse yoga- och styrkepass förstås. Sedan blir det två lite lugnare veckor igen över jul och nyår innan jag sätter igång ordentligt. På riktigt liksom. Spännande!

Inga kommentarer: