måndag 30 december 2013

Det gamla och det nya

Jag tycker om att inte alltid göra som "alla andra". Därför blir det ingen årskrönika på den här bloggen. Det har det i och för sig aldrig blivit innan heller. (En del av sanningen är nog att jag är lat...) Vara summeringar av löpsäsongerna, men det har gjorts i oktober, då säsongen tagit slut. I år har jag ju av förklarliga skäl inte haft mycket till springsäsong. Så någon summering av detta blir det inte heller i år. Jag nöjer mig med att konstatera att 2013 har varit ett händelserikt år då det innehållit både flytt och bäbis. Och rätt stora förändringar på jobbet. Fast det hann jag inte märka jättemycket av eftersom jag gick på föräldraledighet i samma veva.


Det största år 2013

2014 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig. Tufft på vissa plan, men givande och utvecklande på andra. Det liksom bubblar inom mig av saker som vill ut. Så mycket vilja, tankar och idéer som jag behöver få tid till att (dvs prioritera) få ner på papper. Konkretisera. Men jag är redo. Mer än redo. Välkommen 2014!

3 kommentarer:

Malin - Lite längre sa...

Ganska skönt tycker jag att strunta i krönikan :-) Gott Nytt (Spring)År!

Louise sa...

Gott nytt år Andréa! Härligt att du känner dig så redo och taggad!

Madeléne sa...

Jag ser fram emot att följa dina framsteg under nästa år! Heja heja och gott nytt 2014!