torsdag 5 december 2013

Svag och ynklig

Igår progressiv distans i kolmörkt och halka. Det gick ändå helt ok, känslan var bra. Dock var det så himla halt att jag liksom gled bakåt i uppförsbackarna och inte riktigt vågade trycka på på flacken och när det gick nedför. Men det gör inte så mycket. Jag tar med mig den bra känslan.

Övriga dagen var dock rätt seg. Kände mig som en riktig surmamma och orkade inte riktigt med någonting. Barnen var lire i samma mood så vi hängde mest i sängen eller soffan. Lagom till att det blev mörkt tog vi oss dock ut en kortis.Idag har dagen varit bättre. Det kom lite snö och jag bakade lussekatter. Goda blev de. Snön har dock redan regnat bort. Och gymbesöket som jag sett fram emot blev en besvikelse. Jag var så svag!! Eller nu överdrev jag såklart lite, men jo, svag var jag. Kanske var det den sena timmen (var inte på gymmet förän halv åtta), kanske har jag ätit lite dåligt. Jag behöver påminna mig själv om att jag (numer) både tränar rätt hårt (även om det inte riktigt är dom vanligt än) och ammar. Båda kräver som sagt mycket energi. Nog för att jag förmodligen har en del extra energireserver kvar lite här och var på kroppen samt att det slinker ner en hel del fika/godis/annat energirikt om dagarna behöver jag få i mig näring. Får nog klämma in ytterligare nåt mellanmål.

Inga kommentarer: