onsdag 4 december 2013

Dubbelt upp

Nu känner jag att jag är igång på riktigt. Visserligen är jag ännu inte uppe på långpassdistanser och kvalitetspassen är fortsatt rätt korta och lite snällare än vanligt några veckor till (fast det är ju ändå grundträningstid nu så det hade blivit mest distans i vanliga fall också). Men idag blev det dubbelpass. Spring på morgonen och styrka på kvällen. 6,8km vagnjogg i maklig takt efter frukost samt 30min hemmastyrka i tabataform efter nattning av Sixten.Om vagnspringet finns inte så mycket att säga, men om styrkan kan berättas att jag körde två övningar i varje tabataset och använde mig av fyra olika redskap. Kettlebells, trx, foamroller och boll. Ett pass för hela kroppen som nästan gav mer puls än trötta muskler. Jag behöver tyngre kettlebells. Har i nuläget en 12kg och en 16kg men skulle vilja ha en 20kg samt en 24kg (alt ytterligare en12kg). Och en 10kg också. Tomten?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, lite sånt får tomten gärna kommer med till mig också... :-)

Anonym sa...

Kettlebells är ju himla roliga, synd att dom är så dyra =/ Hoppas tomten är snäll mot dig iår :D

//Frida
matsdotter.shapemeup.se