lördag 7 december 2013

Vintermys

Vaderna beklagar sig lite över gårdagens strapatser. Men lite mörbultad ska en ju bli efter en sådan urladdning. Konstigt vore väl annars. Mjukar upp med Body Balance tänker jag men blev mest väldigt syrig i låren av krigarna. Förvånad över att bäbis låg så nöjt och gymmade med rumpan bar bredvid. Jag tackar.Tog mig en kort tur i det fina vita och köpte två julklappar liksom i farten. Myser runt och kokar tomtegröt. Förbereder knäckkok. Kollar vinterstudion och dricker julkaffe. Jag älskar verkligen jul och vinter. Snö. Jul och snö i kombination ger mig lyckokickar. Och imorgon inviger jag Icebugsen för säsongen. Springer lite längre. Närmar mig långpassdistans. Och åker lite pulka.

5 kommentarer:

mammaspring sa...

Ser otroligt mysigt ut! Njuter bara av att läsa om det!

Johanna sa...

Vilken härlig lördag! :)

Anki sa...

Underbar dag, supermysigt!

Snorkkis sa...

Härligt. Och starkt jobbat med intervallerna. Älskar också jul... eller egentligen december. Är så mysigt med belysning, julsmaker osv. Själva julhelgen tycker jag sen blir lite för komersiell...

Unknown sa...

ja visst är det en underbar tid nu!!!