onsdag 11 december 2013

Tröstshoppingssvammel

Jag hade inte tänkt gå på Nike Blast denna gång. Jag tycker egentligen inte det riktigt är värt pengarna, iallafall inte nu när jag är föräldraledig och det behövs prioriteras bland utgifterna. Visst, det är både kul och inspirerande men också lite väl mycket "klubben för inbördes beundran" för min smak.


Men på grund av diverse nederlag de senaste dagarna tyckte jag lite synd om mig själv och anmälde mig ändå. För det är ju som sagt kul och inspirerande. På lördagen blir det lite blandad kompott med ett par cykelpass, en del yoga och lite annat. På söndagen ska jag visst typ yoga i olika former i sex timmar. Det ser jag fram emot. Jag inser mer och mer för varje år hur mycket jag behöver yogan. Framförallt fysiskt men också mentalt. Jag älskar att ha den typ av styrka som yogan bygger upp och att vara rörlig känns också mer och mer viktigt. Kompletterar den stelgörande löpningen på ett väldigt bra sätt. Jag tror definitivt den gör mig bättre på att springa.

4 kommentarer:

Saras Träningsblogg sa...

Kommer säkert bli himla roligt iallafall :-D

Löpning & Livet sa...

Det blir det alldeles säkert!

Anna (Orka mera) sa...

Då ses vi i alla fall fyra gånger :)
Jag är också bokad på soma, NTC train to run, global yoga och NTC yoga. Plus lite spinning och olika typer av styrke/konditionspass. Och något enstaka step-pass för att göra dottern glad :)

Snorkkis sa...

Lite tröstshopping funkar alltid - i alla fall om det har med träning att göra! Kram på dig och hoppas du känner mer flyt nu!