måndag 2 december 2013

Yoga


Måndagar har blivit den dag då jag tar det lite extra lugnt. Tar en tupplur mitt på dagen och vilar från ansträngande träning. Det blir inte alltid helvila utan en kort yogasession och/eller ett kort pass med kontaktövningar för den inre bålmuskulaturen kan prioriteras. Som idag. Både och.

Det blev yogobepasset Happy hips ännu en gång (älska!) och sedan lite övande på flipping dog till brygga som finns med (som ett avancerat alternativ) på nya BodyBalancen. Inte helt tekniskt korrekt ännu, men så är den på filmen också mitt livs andra! Och åt andra hållet kommer jag ännu inte riktigt ända ner och upp. Men övning ger färdighet.

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Snart gör du den i sömnen!
Bra att ha en yogadag tror jag. :-)

Anna (Orka mera) sa...

Snyggt! Bryggor är inte min grej. Tror någon stelopererat min rygg i smyg. Kan inte böja den åt det hållet....

anneliten sa...

I morgon får det bli yoga. Ficks abstinens av din film. inte för att jag brukar göra så många bryggor - tycker det gör ont i handlederna.

Malin sa...

Efter att ha kört Happy hips några ggr är jag mer yogasugen. Känns så välbehövligt för min kropp.

Aka sa...

MMM yoga är så bra balans till löpningen

Snorkkis sa...

Oh, coolt. Det där ska jag också lära mig... typ nästa år.