tisdag 29 oktober 2013

Gympremiär!

Äntligen blev det dags för gymmet! Jag inser att det förmodligen kommer få bli sena kvällar jag får gå dit på vardagarna (tills Ester är 3mån och får vara på mini-Sats) men nu är mamma här och då passade jag såklart på att smita iväg en stund.

Det blev fyrtio minuter effektiv träning och vilken lycka att äntligen få ta i lite! Visst, fortfarande är det inte fråga om något maxande, men jag känner att jag åtminstone kan ta vid där jag slutade några dagar innan förlossningen.Eftersom jag inte varit där på länge körde jag lite av varje. Lite ben, lite specifika rygg- och axelövningar samt lite allmän bålträning. Och jag kände mig så himla stark! Nästan så att jag undrade om jag verkligen varit gravid. Häftiga kroppen, jag gillar dig verkligen! Ok, jag körde inga superavancerade övningar, det väntar jag ett tag till med, men ändå. Tacksam över turen att bo i just denna kropp och turen att ha fått uppleva (ännu) en så komplikationsfri och lätt graviditet och förlossning är jag.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att vara igång igen! :-)

Ingmarie sa...

Det där är ju både fantastiskt och helt uuuunderbart! :-)

Snorkkis sa...

Härligt. Och igen - du är så himla stark!

Löpning & Livet sa...

Ja, jag är så glad över att det känns så himla bra!!

Saras träningsblogg sa...

Grymt ju! Toppen att känna sig så stark efter graviditeten. Det tyder på starkt jobbat förarbete ;-)

Lisa B sa...

Härligt Andréa! Du kan tacka dig själv för att du mår så bra. Det är du själv som har kämpat för det!

Unknown sa...

jag säger som de andra - du har dig själv att tacka!

Löpning & Livet sa...

Tack fina! Jo lite har jag väl mig själv att tacka, men jag har ju också haft mycket tur. Tex att jag inte fått nån diastas och därmed fått fortsätta vara relativt stark och stabil i bålen. Samt att jag inte fått några komplikationer efter förlossningen eller haft någon foglossning.