tisdag 1 oktober 2013

Ett pass på gymmet och ultraljud

Det är ungefär de två sakerna jag hunnit med idag. Ja, plus både lämna och hämta Sixten. Och sova en sväng. Inget av sakerna på att-göra-listan har jag bockat av idag. Men jag tyckte att jag var värd en sådan dag helt enkelt.

Gympasset finns inte så mycket att säga om egentligen. Jag kände för ett lite lättare pass och körde först en etapp rörlighet och bålstabilitet med en Bodypumpstång i tio minuter. Därefter ett styrkeblock med TRX. Gjorde lite pistols så jag har väl förmodligen träningsvärk att vänta imorgon. Trots att jag gjorde förre än vanligt, det var ju det där med ett lättare pass. Ett set chins med hjälpvikt samt välbehövlig ländryggstyrka i maskin. Sedan lite yogastretch. Och där var det klart.Ultraljudet då. Inga konstigheter precis som väntat. Men jag uppskattar att saker görs noga och att det säkra tas före det osäkra. Vikten på bäbisen uppskattades till 3054g vilket är mindre än genomsnittet men helt normalt. Flödet från moderkakan var bra och bäbisen både tränade andning och sugande. Skönt att veta att allt är bra med plutten där inne.

Nu återstår bara att vänta på förlossning. Ska vi köra en liten gissning? När tror du hen kommer? 13/10 är beräknat datum. Sixten kom ut 4,5h efter utsatt datum. Ganska exakt 1,5 dygn efter första värk.

8 kommentarer:

Unknown sa...

vad skönt att höra att allt är bra med ert pyre! Jag fortsätter väl gissa på 10/10 då!

LinaTriathlet sa...

Jag gissar på 15/10! :)

Ann sa...

Jag tror 8/10! Så spännande!!!

Kicki (Kickiricki) sa...

Jag gissar på 12/10! :-)

Ann sa...

Du gissade ju förresten rätt på mig!! Det har du inte fått nån cred för alls, sorry!

anneliten sa...

Vad skönt att allt var bra. Det är ju nästan alltid det. Fascinerande att det funkar att ha en ny människa växande i ens mage. Jag gissar att knytet kommer när den får lust.

Lisa B sa...

Jag är optimist och tror att det snart är dags - gissar på 6/10! Spännande!

Snorkkis sa...

Jag måste ju gissa på 9/10 (min födelsedag), fast egentligen tror jag det blir tidigare...