lördag 12 oktober 2013

På hemmaplan

Vi har varit hemma redan sedan efter lunch igår och håller för fullt på med att vänja oss vid vår nya tillvaro. Sixten är en stolt storebror men det är inte helt enkelt för honom, vilket är lätt att förstå. Helt plötsligt får en ny person en massa uppmärksamhet han själv tidigare fått. Dessutom är han lite småsjuk, vilket inte underlättar. Det hela underlättas dock av en, hittills, väldigt nöjd och lättskött bäbis.Förlossningen blev en, till skillnad mot den förra, väldigt snabb och "enkel" historia. Det blev inte någon lång tid på Södra BB direkt. In och föda, sova och åka hem ungefär. Det kommer förmodligen bli en halv roman i förlossningsberättelse så småningom ändå om jag känner mig själv rätt.Bäbis har fortfarande inte något namn, men snart har vi nog bestämt oss. Det har ju trots allt vara gått knappt två dygn. Det känns som en mycket längre tid än så. Så självklar känns den nya tillvaron.

9 kommentarer:

pilla sa...

Stort grattis till er nya söta familjemedlem!

Jonna sa...

ser mycket fram emot att få höra mer om förlossningen! glad för din skull att det gick så bra! och visst förstår man att det är en stor omställning för Sixten!

Lisa B sa...

Så ni födde också på Södra BB? Skönt att höra att det gick enklare och snabbare denna gång. Känns även bra att höra för egen del. :-) Fin bild på dina gosiga barn!

anneliten sa...

Visst är det underligt det där att det känns så självklart när man väl har barnet. Som om man alltid haft det liksom. Stort grattis!

Löpning & Livet sa...

pilla: tack!

jonna: ja, jag gillade att läsa förlossningsberättelser rean innan jag fött själv, men efter de är det helt sjukt spännade :)

lisa: ja, jag gick på mvc där denna graviditet och det var så skönt att också få föda där. sist hade vi valt vanliga sös men fick åka till karolinska ist.

anneliten: ja, det är som att det liksom alltid har varit meningen!

Jenny S sa...

Grattis!

Ingmarie sa...

Så fina!

Ingmarie sa...

Så fina!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Underbart att allt har gått bra! Sixten ser verkligen stolt ut!

Njut av bebisbubblan och familjen! Kram