onsdag 9 oktober 2013

@lopningolivet
På Instagram uppdaterar jag lite oftare än här. Det kan ju vara ett tips såhär i väntans tider. Om det nu finns någon som är nyfiken på om det har dykt upp någon bäbis än eller inte. (Det har det inte.) Fast det kanske bara är jag som är sådär sjukligt nyfiken av mig? Sådär så att jag exempelvis går och tänker på Jonna typ hundra gånger om dagen och funderar över hur det går för henne och stundande förlossning :) @lopningolivet är hur som helst jag på Instagram om du är nyfiken av dig och inte orkar vänta på inlägg här.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Ja men fatta hur nyfiken jag är då som ska hålla koll på både dig och Jonna! Det är ju ett heltidsjobb för mig :) .

Löpning & Livet sa...

haha, ja jag förstår det :)

Unknown sa...

haha vad gulliga ni är! <3 det är tur vi är så snabba att kommentera etc, men om jag/du nu inte skulle gilla eller kommentera bilder, inlägg etc. på några timmar så skulle man direkt anta att det är BB som gäller!

Marre sa...

Ja men jag är ju supernyfiken och måste kolla din sida hundra gånger om dagen. Kom igen nu då bebben och kom UT! :)