tisdag 8 oktober 2013

Så blev det simning ändå

Nu har jag kommit till den punkt då jag insåg att lite simning nog skulle sitta fint ändå. Få åtminstone lite konditionsträning. För det saknar jag och jag känner mig minst sagt otränad vad gäller just den biten. Stark känner jag mig och ändå ok rörlig. Men flåsar för minsta lilla gör jag. Inte något jag är särskilt van vid.

Jag var iväg på förmiddagen en sväng. Och trängdes med en hel hög väldigt långsamma simmare. Jag är verkligen inte särskilt snabb, jag kan exempelvis inte crawla alls, men de flesta andra simmar otroligt långsamt. Så det blev mycket varvande. Fyrtio minuter kändes lagom och det betydde 1400m denna dag. Första simpasset sedan slutet av förra graviditeten. Förhoppningsvis också det sista på ett tag.2 kommentarer:

Unknown sa...

så skönt! tack för peppen! även om jag INTE behövde simma om... jag är en av de långsammaste simmarna någonsin.

Löpning & Livet sa...

Mitt omsimmande KAN bero på att övriga i bassängen var typ pensionärer :)