måndag 28 oktober 2013

Tjuvstart
Nä, vet du vad. Nu är jag trött på inaktivitet så jag tjuvstartar lite. Jag känner mig frisk så lite rörlighet i form av yoga kan inte skada. Jag tänker plocka bort de mer fysiska låtarna som pilatesdelen samt krigarna ur den senaste Body Balance-dvd'n och köra resten. Det blir bra. Ska bara få den där Ester att somna.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Tror du vet mycket väl vad som är lämplig aktivitetsnivå för dig så din tjuvstart kommer säkert att sitta fint. Hoppas hon somnade!
Och jag är så himlans tacksam för alla blogvänner jag hittat... så många riktiga vänner liksom.

Unknown sa...

vad mysigt att du träffat både Caroline och Sofie! vi håller forf på och träffar alla i familjen för första ggn (stor familj) men snart hoppas jag kunna träffa lite mammor m bäbis också!

Saras Träningsblogg sa...

Va härligt, det fixar du nog! Det känner du ju bra själv:D

uppochhoppa sa...

Låter toppen, och så kul med mammahäng!