fredag 25 oktober 2013

Så typiskt

Jag önskar att jag kunde skriva att träningen rullar på, men det gör den inte. Jag har nämligen blivit förkyld. Jag trodde att jag skulle klara mig undan de baciller som först Sixten och sedan Martin drabbats av, men icke. I tisdags kväll kom de även till mig och gav mig halsont och nu hosta samt nästan ingen röst. Skit också. Jag som hade planerat att gå till gymmet idag. Första gången utan mage och allt. Men det får alltså vänta. Så typiskt, det är ju nu när Martin är hemma som det funkar. Tur att mamma kommer på besök nästa vecka. Förhoppningsvis kan postgravidpremiären ske då istället.Innan bacillerna kom i tisdags hann jag dock med ytterligare ett lätt styrkepass. Det tredje sedan förlossningen och denna gång med gummiband och egen kroppsvikt. Lite olika pushups (på knä, men jag kan nog gå upp på tå nästa gång), roddvarianter, benböj, axelpressar och en avslutande statisk planka på knä (även här kan jag nog gå upp på tå nästa gång). Långsam upptrappning i intensitet. När nästa pass sker återstår alltså att se. Halsontet är nästan borta idag, men så också rösten som sagt. Och så hostar jag en massa så det är tveksamt om det blir någon träning förän efter helgen. Surt, men sant.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Segt med förkylningar! Särskilt när man är inställd på att börja träna igen. Krya på dig!

Kram M

LinaTriathlet sa...

trist med förkylning! Hoppas du kryar på dig fort! Energikramar!

Snorkkis sa...

Ah, typiskt. Hoppas lilla E klarar sig utan baciller.

tilda sa...

Hej!
Jag har skrivit till dig i några andra inlägg. Jag tränade som sagt var fram till dagen innan förlossningen. Löpningen fick jag dock lägga ner vecka 33. För en vecka sedan kom vår lille son till oss och sedan dess så har jag snittat 3 tim sömn per natt för att amma och få igång mjölkproduktion. Jag vill ju komma igång med någon form av träning så snart som möjligt men jag är helt slut pga sömnen. Hur klarar du att träna med så lite sömn i kroppen som man får med ett spädbarn? hoppas du kommer på benen snart! kram

Löpning & Livet sa...

Tack för alla kryakommentarer! Jag är nog snart bra :)

Tilda: jag har haft turen att (även denna gång) få en bäbis som låter mig sova helt ok. Ammar 1-2 ggr per natt och får däremellan sova bra. Annars hade det såklart varit tufft att orka träna. Även om träningen iofs gör en piggare. Nu handlar det ju om väldigt lätt träning än så länge och inte så många eller långa pass. Vi får se hur det blir längre fram.

Hoppas du får sova lite mer snart!