lördag 5 oktober 2013

Rastlös väntan

Ytterligare två dagar har förflutit. Två dagar där jag farit runt och fixat en massa saker och inte riktigt haft ro att sitta stilla. Igår barnmässan, men det var inte så mycket med den. Köpte inte en enda grej utan irriterade mig mest på att det var så mycket folk. Vad hade jag väntat mig egentligen? Resten av dagen gick i ungefär samma tempo med inköp av nya blommor, uppsättning av lampor i två rum, hämta Sixten, laga mat och krascha i soffan och trött för att sova typ vid nio. Men jag höll ut till halv elva.Idag började jag dagen med en sväng till gymmet direkt efter frukosten. Rygg, axlar och rörlighet. Sedan samma rastlösa känsla i kroppen som igår. Men jag sov en stund med Sixten mitt på dagen ändå.

Sålt en liggdel och köpt en liggdel har jag hunnit med också. Sålt den som Sixten låg i som nyföding eftersom vi inte kommer att använda den vagnen och köpt en till springvagnen. Blocket är bra att ha ibland. Nya bäbisen kommer att få åka runt i en röd skönhet på springturerna. Ja, nu kommer jag ju inte springa det första jag gör givetvis. Men en och annan tur i skogen kommer det nog bli, och där funkar springvagnen förmodligen betydligt bättre än syskonvagnen.Nu behöver jag morgondagen på mig att vila, men sedan är jag redo att bli tvåbarnsmamma. Oj, så vuxet det lät. Konstigt liksom. Jag. Tvåbarnsmamma. Hur gick det till?

2 kommentarer:

Snorkkis sa...

Det är nog mer än 7-8 månader sen jag var vaken till klockan 11 - starkt där :) . Hojta till om du vill ta en kort, lugn promenad eller komma och fika med oss efter lämning eller vid hämtning någon dag!

Och häftigt att bli tvåbarnsmor. En familj på fyra - hur coolt är inte det?!

Unknown sa...

tvåbarnsmamma! <3 verkligen enormt! 9/10 är vårt datum (onsdag) då får det gärna vara dags! men i natt har jag sovit så kasst så en natt till med bra sömn vore kanske bra ;)