söndag 27 oktober 2013

Det blir bättre

Förkylningen är inne på den femte dagen men nu börjar det faktiskt bli bra. Dock tveksamt om det kan bli något gym imorgon som jag så gärna vill. Troligtvis inte för jag vill ju ha minst en extra vilodag sedan jag blivit frisk. En säkerhetsdag liksom. Och idag har jag lite hosta kvar. Segt!Tillsvidare får jag nöja mig med att få "lyckohormoner" från min familj och ätbara godsaker. Som typ blåbär- och hallonpaj. Mums vad den var god och trevligt besök av Carro med familj hade vi också. Så kul att flera av mina "bloggvänner" har fått bäbisar de senaste månaderna. I torsdags promenerade jag exempelvis med Sofie och hennes bäbis. Trevligt värre sånt där.

3 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Skönt att det går åt rätt håll!

Så gott med paj, en favorit här hemma! :)

Mia sa...

Åh paj! Jag har björnbär i frysen. Tur :) Krya på dig! Kram

Lisa sa...

Halloj mitt i bebislyckan:)
Roligt att läsa! Grattis! (Ja det var ett tag sen jag tittade förbi.)

Dessa förkylningar alltså, har själv varit sjuk i nästan en vecka. Men kunde inte håll amig igår utan gick och tränade trots fortsatt "Slemmighet"... Kanske dumt. Utvärdering av måendet idag pågår. Krya på dig!