måndag 21 oktober 2013

På gång

Helgen har svischat förbi i en himla fart. Förutom diverse aktiviteter och besök har jag hunnit med ytterligare två träningspass mellan amningarna. Ett kort och lätt styrkepass samt ett kort och lätt yogapass. Kort och lätt är liksom det som gäller nu. Fast grejen är att jag tycker att det är för lätt.Jag har bra kontakt med de inre magmusklerna och ingen diastas vilket gör att jag inte känner mig så himla nyförlöst som jag faktiskt är. Minns att känslan var ungefär den samma efter förra graviditeten också. Jag kör lite dagliga kontaktövningar för bålen ändå dock. Tråkigt så det förslår men det kan ju hur som helst inte skada.

Jag kommer fortsätta att ta det lugnt men känner att jag kan köra lite tyngre än jag gjort tidigare. Övningar och aktiviteter som belastar bäckenbotten mycket väntar jag dock ett tag till med. Jag har bra kontakt och jan knipa både hyfsat hårt och länge, i princip som vanligt faktiskt. Dock känner jag ibland en tyngdkänsla när jag varit ute och stått och gått mycket. Den känslan måste givetvis försvinna och vara borta ett tag innan det blir fråga om någon löpning.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Så himla härligt att du är så "oberörd" av förlossningen, grymt skönt!

Snart är du back in business helt och hållet! :)

Anna (Orka mera) sa...

Härligt att det känns så bra!

Malin sa...

Din kropp är så grym!!

Unknown sa...

fina du! Och härligt att det känns så bra. träning känns väldigt långt borta för mig och det är såklart helt okej :)

Löpning & Livet sa...

Ja, jag älskar min kropp! (allt som oftast iaf :) )