torsdag 5 september 2013

På bättringsvägen

Idag känner jag mig mycket bättre och med en extra säkerhetsvilodag imorgon också så kan jag nog träna igen i helgen. Jag tänkte försöka mig på ett pass lufsjogg och ett pass Body Balance. Om jag fortsätter bli bättre alltså och är hundra procent kry. Så får vi se om sista springpasset sker i vecka 35 även denna gång eller om det blir någon vecka ytterligare.Ikväll väntar jag ett stort paket som gör mig lite som ett barn på julafton. Ett dyrt paket ska tilläggas. Gissa vad? Äh, det är nog inte så svårt i just dessa tider.

5 kommentarer:

Snorkkis sa...

Otroligt att du kan springa ännu (kroppsmässigt, även om förkylningskänslan sätter käppar). Gissar på något som rullar i paketet :)

anneliten sa...

Håller med Snorkkis - otroligt! Och härligt!

Något helt annat - gick förbi ditt jobb igår. Det verkar hända grejer där :-)

Anki sa...

Jag är verkligen lika imponerad som de övriga av ditt springande så långt in i graviditeten! Och krya på dej, låter som en bra plan du har att starta upp träningen.

Lisa B sa...

Det är verkligen fantastiskt att du fortfarande kan springa. Jag tror helt klart att det blir någon vecka längre nu jämfört med förra graviditeten. Bara du blir frisk så! Krya på dig.

Löpning & Livet sa...

Tack för fina ord om min braiga kropp! Jag är själv imponerad av den :)

Klart det var något som rullade i paketet snorkkis! :)

Jo, det händer minst sagt grejer Anneliten!