lördag 31 augusti 2013

Längtan

Jag längtar efter att springa fort. Jag längtar till och med efter snabbdistans. Jag längtar efter att vara sisådär femton kilon lättare. Jag längtar efter den där bäbisen. Vill att den ska vara på utsidan. Jag längtar efter att vara platt om magen. Fast jag vet att jag kommer sakna kulan när den väl är borta.

Jag har varit på kvartalsutbildning i Body Balance idag och det fick mig att längta efter att instruera igen. Det får nog bli comeback på den scenen till våren. Jag ska bara fundera ut var. Det var i vilket fall knappa två givande utbildningstimmar. Dock fick de mig än mer att längta efter att vara lite mindre klumpig och lite mera smidig.

Jag längtar till och med nästan efter den där förlossningen. Fast bara lite. Än. Förmodligen kommer det stora längtet om några veckor. Jag måste nog bara bli lite mer trött på att vara gravid först. Och förtränga att den förra förlossningen faktiskt inte var särskilt rolig. Jag jobbar på det. Och alla säger att andra gången brukar bli betydligt enklare och mindre utdragen. Jag hoppas att det stämmer även på mig. Hoppas att den här tvärtomkroppen ställer om sig och rättar in sig i ledet.

Nu längtar jag lite efter te. Och något sött. Vilken tur att det finns inom betydligt närmre räckhåll än det ovanstående. Jag behöver bara gå en trappa upp.

4 kommentarer:

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Japp, samma längtan här med.
Jag längtar sjukt mycket efter intervaller, så där så det bara rycker i benen vid tanken. Konstigt nog, för när man kan är det inte samma längt direkt:)

Och efter bebisen såklart!
Och precis som du, längtar jag efter att känna mig lätt och smidig igen även om jag verkligen kommer att sakna magen. Men det allra bästa blir ju att ha bebisen här på utsidan!
Vi glömde höras om Håkan ikväll, men jag hade aldrig orkat. Stor och otymplig som jag är haha:)

Kram!!

Unknown sa...

mycket längtan! allra mest efter bäbisen såklart (det är ju liksom självklart) men även efter andra saker... som vissa löppass och kunna sova i bekväma sovpositioner...

Anonym sa...

Andra förlossningen är så mycket lättare, jag lovar.

/Emelie

Löpning & Livet sa...

Carro: jag hade aldrig orkat jag heller. Gammal eller nåt ;)

Jonna: för mg funkar det ok att sova. Bara jag inte vaknar för då är det svårt att somna om av nån anledning.

Emelie: hoppas!!