söndag 18 augusti 2013

Vilket fantastiskt pass!

Nu handlar yoga minst av allt om prestation. Men ändå. Idag var jag så himla grym!

En annan gång. Mindre glad med avhugget huvud.
 
Trött och sur och svettig och dann cyklade jag iväg på en Body Balance-klass. Det var nog det bästa jag kunde göra. Visserligen blev jag inte direkt mindre svettig för det var galet varmt i salen, men jag blev definitivt mindre trött och sur. Jag var så himla stark! Under pilatesdelen funkade de olika (rätt tuffa) plankvarianterna minst lika bra som vore jag ogravid och jag var smidig som aldrig förr. Dessutom var balansen på topp och det har den verkligen inte varit på senare tid. Visserligen helt naturligt när tyngdpunkten förflyttas och bålmuskulaturen blir svagare, men det har ändå irriterat mig lite. Men idag alltså. Wow vilken känsla det var. Fullt fokus från första till sista minut och alla rörelser flöt på i perfektion. En fantastisk känsla. Ett fantastiskt pass.

4 kommentarer:

anneliten sa...

Underbart när träning vänder humöret!

Unknown sa...

fantastiskt, vilken känsla!!!

Rund är också en form! sa...

Underbart med såna pass!
Jag var också på BB igår. Men det var längesen jag var där (tyvärr). Jag kände mig oerhört stel. Däremot gick styrke-bitarna och balansen helt ok.

Jenny sa...

Älskar sådana pass!