onsdag 21 augusti 2013

Paus
På vilodagen färgas håret och benen vilar extra länge i soffan. Med kompression på. Det är sådan där klibbig värme ute även fast det egentligen inte är så varmt. Och trots att jag resten av jobbtiden kommer att ha fullt upp med att (med hjälp såklart) planera, organisera och genomföra en flytt (eller egentligen 2), och därmed slipper slita ute i butiken, tar det på krafterna att jobba nu. Och värmen gör att fötter och ben svullnar mot slutet av dagen. Jag jobbar ofta i kompressionsstrumpor, både som ogravid och nu, men jag har inte riktigt kommit mig för det efter semestern. Dags att ändra på det tror jag.

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Gillar du det så ska du absolut dra på dem igen!
Och släng upp benen på bordet så ofta du bara kan!:-)

Suzan sa...

Snygg du blev i håret!!!