söndag 11 augusti 2013

Sista timmarna

Så var den här. Den allra sista lediga dagen på semestern. Imorgon är det jobb och förskola som gäller för alla i detta hushåll. Att fyra (fem för de andra två) veckor kan gå så snabbt. Men samtidigt känns det som att jag varit ledig länge. Även om vi inte gjort så mycket. Mer än varit på Gotland i fem dagar och flyttat med allt vad det innebär. Det har varit en bra semester. Gotland åker vi gärna tillbaks till nästa sommar. Och vi hinner gärna med någon tur till Värmland också. Det har vi tyvärr inte hunnit denna sommar. Vi har inte varit där sedan i julas, det är nog något slags rekord för mig. I Småland hann vi vara en helg. Inte mycket det heller, men i alla fall något.

Denna sista dag har vi mest använt till att fixa massa saker här hemma. Slänga massor av skräp, fixat inför imorgon och äntligen börjat få upp lite saker på väggarna. Haft ett fikabesök och tränat. Spring för den ogravida, gym för den gravida. Och massa lek för den minsta.


På gymmet körde jag ett pass för rygg och axlar. Det har blivit så att jag varannan gång kör det och varannan gång ett pass för ben och mer allmän bålträning. Mycket stabilitet. Det känns som ett bra upplägg. Idag blev det följande:

Lättare svingar som uppvärmning
Enhandssvingar
Ländrygg i maskin
Sittande smal rodd
Stående bred rodd
Clean & press
Stående solen
Latsdrag


Fyrtiofem minuter, varken mer eller mindre. Alldeles lagom.

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

tycker det låter som att ni hunnit med en massa, en flytt gör man ju inte på en eftermiddag.
Gotland vill jag också åka till - har varit där bara på hösten då det regnade och stormade. kanske nästa sommar!

Jenny sa...

Du är effektiv du! En massa saker har du gjort minsann! Härligt!

Unknown sa...

skönt pass, du ser stark ut! hoppas första arbetsdagen gått bra.