söndag 25 augusti 2013

Spring och styrka och allmänt intensivt

Jag kände att jag behövde sömn och vila den här helgen men det blev något helt annat. Dock bra ändå. Men när jag ska ta igen sömn och sånt är ett litet mysterim. Någon gång snart hoppas jag.

Besök av mamma och syster med bil betydde både besök på Ikea och på stör mataffär. Sådant en får passa på att göra när det finns tillgång till bil. Kläm in en promenad, ett antal fikor och ett och annat att fixa med och vips var helgen över. Dessutom behövde jag in till jobbet några timmar nu på eftermiddagen så det ska bli väldigt skönt att slå sig ner i soffan med massa godsaker strax.

Morgonlufs på svullna fötter och med tjock vecka 33-mage.

Jag har dock hunnit med och träna också. Det är ju liksom sådant som ger massa extraenergi. Så att en orkar. Morgonlufs på 5,2km igår och gymstyrka idag. Båda gick riktigt bra måste jag säga. Springet fortsätter kännas helt ok och jag känner mig riktigt stark under styrkepassen. Kissnödigheten som lyst med sin frånvaro ett tag har dock kommit tillbaks, men igår blev det aldrig så irriterande att jag behövde kisspaus.

Liten vilopaus under dagens styrkepass.

En annan irriterande grej är att jag börjat samla väldigt mycket vätska under den senaste veckan och särskilt nu under helgen. Värst är det i fötter och händer, men även resten av kroppen har svullnat upp och det är allmänt tungt. Jag hoppas verkligen att det inte blir värre än så här och att lite släpper när sommaren försvinner. Men jaja. Jag ska ändå inte klaga. Jag mår ju bra i övrigt. Fast lite irriterande måste jag få tycka att det är...

6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Jobbigt att samla på sig vätska men ändå häftigt att du springer så bra ännu (och lyfter tungt!)
Hoppas du fått ta igen i alla fall lite av sömnen senaste natt. Blir ju lätt så när man har besök att man liksom umgås hela dagen och allt annat som måste göras är kvar att göra när gästerna åkt.

Lisa B sa...

Det där med vätska verkar jobbigt. Jag har lyckligtvis sluppit undan det än så länge (peppar, peppar...). För övrigt vill jag återigen säga att du imponerar oerhört men din målmedvetna träning Andréa!

Jenny sa...

Klart du får tycka det:)

Anonym sa...

Klart att man får tycka det. Bara för att "graviditet inte är en sjukdom" som många säger, så är det ju fullt tillåtet att inte tycka att det är en dans på rosor 100 % av tiden heller!! :-D

Skönt att passen känns bra så här långt. :-)

Louise sa...

Så härligt att höra om din träning och du är ju verkligen positiv nästan hela tiden. Så det så!
En helt annan sak - slumpar det sig så att du jobbar på onsdag ca 13? Tänkte äntligen göra slag i saken och köpa nya dojjor och det vore kul att ses live!

Löpning & Livet sa...

Tack för ert pepp! Vill inte klaga på något som inte ens alla kan få uppleva, men ibland blir en lite matt :)

Louise: jo jag jobbar, men ine i butiken. Fullt upp med flytt av våra butiker. Dock ska jag försöka komma ihåg att kika förbi vid den tiden och säga hej :)