tisdag 27 augusti 2013

Fyra harar och en bäver

Det var morgonens skörd av djur. Jag sprang och de skuttade. Fast bävern skuttade inte, den ilade iväg som en pil mot vattnet när den fick syn på mig. Sprang var väl kanske att ta i när det gäller mig också. Lufsade är ett bättre ord. Små korta låga steg men ändå springsteg. Och sedvanligt promenerande uppför tre långa backar.Idag blev det visst väldigt lila.

Känslan är att det kanske kommer bli spring någon vecka längre in i graviditeten denna gång. Jag känner mig oväntat obehindrad och stark. När jag springer. I vardagen känner jag dock av graviditeten mer som sagt. Inte helt oväntat mer de dagar jag inte tränar. Träning ger energi och styrka. Verkligen konstigt hur jag kan känna mig så 'lätt' när jag springer men så tung och väldigt gravid i övrigt. Vätskan är som sagt lite jobbig och även det faktum att det är väldigt trångt i magen nu. Men nu är det slutspurt och snart kanske raka bukmuskeln vill dela på sig så att det blir mer plats? Att jag fortfarande kan springa lite väger dock upp rejält. Det är ju liksom något utav det bästa jag vet.

5 kommentarer:

Unknown sa...

helt otroligt vad bra att springa fortfarande! och vad kul att få se en bäver.

åh, jag vet ju att man får energi och ork att träna men i kväll, nej, jag orkar bara inte ge mig iväg.

mammaspring sa...

Det är så otroligt kul att följa dig och inspireras!

LinaTriathlet sa...

Så härligt att det fortfarande känns bra och springa! :)

Ida sa...

Grymt att det går att springa så trots graviditeten. Jag tycker det är tungt fast jag inte ens har en bebis att vänta ;)

Löpning & Livet sa...

Som vanligt får jag tacka för ert stöd och pepp!