måndag 19 augusti 2013

Speedstyrka

Jag har ju varit inne på det där förut. Att det, just nu, är himla kul att gymma. Jag skriver gymma och inte styrketräna, för hemmastyrkemotivationen är det dessvärre sämre med. Men gymmet är kul. Det är nästan så att jag får hejda mig själv lite. Det finns liksom hundra olika grejer jag vill köra men det går ju inte. Inte på samma dag åtminstone. Jag försöker memorera allt som dyker upp för att kunna plocka fram vid nästa tillfälle men inser att jag borde skriva upp istället för när väl nästa gång är där har jag glömt. Fast ska jag skriva upp allt börjar nog folk undra om jag är på gymmet gör att greja ned telefonen eller för att träna. Jag skriver nämligen redan upp allt jag kör. Övningar, vikter och repetitioner. Det börjar bli en stor passbank nu. Ska jag dessutom skriva upp allt annat jag kommer på hinner jag ju knappt träna.Idag hade jag bestämt mig för att jag hade fyrtio minuter på mig. Klockan åtta prick skulle jag vara klar och jag började prick tjugo över sju. Det blev ett bra pass. Kort vila både mellan övningar och set. Svettigt och lite pulsigt. Mycket rygg som alltid nu som gravid, men också axlar, lite bröst och sneda magmuskler. Swosch så hade de där fyrtio minutrarna passerat. Testade min nya självutlösarapp med sådär resultat och cyklade sedan hem. Nu återstår det värsta. Dusch i iskallt vatten. En vattenläcka har gjort att varmvattnet har varit avstängt idag och förmodligen kommer att vara även några dagar framåt. Jag kunde ju ha duschat på gymmet, men va fasen. Det är ju skönt att svalka sig lite efter ett svettigt pass...

2 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Härligt med gymträning! Blir nog mer sådant i min planering i höst! :)

Löpning & Livet sa...

Ja just nu är det verkligen kul! Har liksom blivit lite substitut till löpningen. Men jag hinner nog tröttna lagom tills det är dags att börja springa på riktigt igen :)