fredag 21 juni 2013

Upprätthåller traditioner
Jag springer varje julafton, det är tradition. Jag har dock ingen tradition som innebär midsommarspring. Jag har nog sprungit någon midsommar, men inte många. Även i år upprätthåller jag traditionen. Men jag hade faktiskt tänkt bryta den. Iallafall halvt. Jag la mig med tanken att jag inte ställer någon klocka så får den levande klockan avgöra. Vaknar han i vanlig tid blir det spring, vaknar han senare prioriterar jag sömn. Resultatet blev en timmes extra sömn och inget spring hanns med. Precis som en vanlig midsommar alltså. Nu sitter vi i bilen mot firandet. Upprätthåller traditioner.

5 kommentarer:

Unknown sa...

snygging! jag hade tänkt ungefär som du, hinner jag tar jag en pw på morgonen... men sov till 10!!!

Anna (Orka mera) sa...

Skön inställning! Och vettigt att prioritera sömn ibland. Mitt problem är att jag vaknar FÖRE alla barn i världen, även om jag borde sova. Tror det kallas pensionärsvarning....

Snorkkis sa...

Sömn är ju väldigt viktigt - klokt att prioritera den. Träna hinner vi med en annan dag.

Anonym sa...

Ibland är traditioner väldigt bra! :-)
Hoppas ni hade en fin kväll.

Kram M

Ingmarie sa...

Traditioner är fint. :-)