söndag 16 juni 2013

Magstatus

Jag inbillar mig att magen har krympt men det har den förmodligen inte. Ett himla liv är det hur som helst där inne till och från. Alltid vid läggdags och lite då och då under dagen.Imorgon går vi in i vecka 24 (22+6 idag då bilderna togs alltså) och än så länge mår jag finfint. Ingen separation av raka bukmuskeln hittills och inga fogkänningar. Att springa funkar bra även om det känns tungt ibland. Inte tungt i magen, men tungt på grund av alla extrakilon. Faktiskt känns det nästan bättre än vid samma tid förra graviditeten. Tror jag. Det är lite svårt att minnas exakt.

Att jobba funkar bra än så länge men jag blir trött i ben och rygg de dagar då det är mycket att göra och det är ont om tid att sitta ner. Under förra graviditeten var det lågsäsong vad gäller springskoköp och således mer tid att sitta ner. Nu är det ju högsäsong så vi får se hur det kommer kännas när jag kommer tillbaka från semestern. Då kommer vi vara i vecka 32. Målet är dock att jobba sex veckor ytterligare efter semestern (Eventuellt något längre.) men det beror såklart på hur jag mår. Jag kanske söker havandeskapspeng men har inga förhoppningar om att få den beviljad. Det fick jag inte sist trots att vi nästan överdrev i vår beskrivning av en arbetsdag jag och HR-ansvarige. Men det är såklart svårt för handläggarna att förstå skillnaden mellan att jobba med skoutprovningar och att stå i en vanlig butik (vilket i och för sig säkert också är tufft). Vi får helt enkelt se hur det blir med allt.

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Tycker mest magen är jättefin! Och ja du får se hur det går. En dag i taget du vet. ;-)

anneliten sa...

otroligt fascinerande att det kan växa människor inuti andra människor :-)

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vilken fin mage du har och vad mysigt med sparkarna!

Förstår om det kommer vara jobbigt att jobba som du för med den magen. Hoppas att det kommer gå bra och annars att du kan dra ner i tid eller anpassa efter situationen.

Ha en fin vecka! Kram

Jenny sa...

Mysigt och fint!

Jonna sa...

ja det här med graviditet alltså...! enormt fascinerade och fantastiskt. jag är så glad att jag (peppar peppar) mår så bra och har så få (inga) krämpor.