söndag 9 juni 2013

Inte så mycket men ganska mycket ändå

Om gårdagen kändes ovanligt lång så har denna dag känts ovanligt kort. Igår hann vi med ungefär hur mycket som helst. Idag knappt något. Fast ja. När jag tänker efter har jag faktiskt hunnit med lite iallafall.

Först ut var en pt-timme löpteknik och backlöpning med en av tjejerna jag coachar. Som vanligt slås jag hur himla kul det är och hur mycket jag vill jobba mer med det här. Just nu är det svårt, men under föräldraledigheten kommer jag ha plats för ytterligare några personer. Och vad som sker i framtiden vet ju ingen.

Vi klarade oss undan åskvädret som sedan drog förbi. När det väl var dags satt jag nyduschad med lunchen i magen och en kopp kaffe och choklad framför mig. Lite mysigt med åska ibland ändå.

Sedan sov jag en snutt innan jag fick för mig att jag skulle baka bullar. Improviserade ihop en variant med mandelmassa, hallon och blåbär. Goda blev det, men som vanligt åt jag lite för mycket deg.

Men det blev en bra uppladdning inför en Body Balanceklass. Lika välgörande och underbart som vanligt. Och nybakat pizzan som väntade hemma smakade extra gott.

Nu är det bara kvällsteet kvar. Det och kvälllsmelliset. Och sömnen.1 kommentar:

Unknown sa...

det lät som en riktigt härlig dag tycker jag!