lördag 15 juni 2013

Igår gym, idag spring

Igår klämde jag in 30min styrka på/med bosuboll mellan dagislämning och jobb. Träffade på en kille från Arvika (Som jag inte känner men ni vet hur det är. Även om vi inte hade stannat och pratat hemma i Värmland så blir det liksom så på annan plats. Något med tillhörighet?) och pratade om träningsbranschen som vi båda jobbar i på olika sätt. Det var kul! Men jag blev lite stressad och missade några minuters träning. Fast det var det värt. Jag jobbade desto effektivare när jag väl var igång och hann med allt jag tänkt mig. Sju övningar för bål och axlar som alla involverade bosubollen på olika sätt. Bra pass!Idag blev det prick 8km spring till jobbet. Lördagsjobb är annorlunda än vanligt jobb. Både roligt och jobbigt på samma gång. Springet gick segt första halvan och bra andra. Jag kände mig så tung eftersom jag åt frukost senare än vanligt och dessutom klämde ner en pizza till (sen!) middag strax innan läggdags. Ibland blir det knas med tiden. Men efter att jag promenerat uppför ett, egentligen väldigt snällt, uppförslut så blev jag helt plötsligt pigg och kroppen kändes lätt. Mystiskt. Men tack för det.

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Kroppen ÄR ett mysterium. :-)

Unknown sa...

åh det där är verkligen både och, att träffa trevliga personer att prata m på gymmet! ibland försvinner väl mkt träningstid...

förresten är det nog precis lika m värmlänningar, dalmasar, man ska prata och reda ut ev samband, så är det!