måndag 10 juni 2013

Morgonstyrka och en intervju

Idag började jag jobba en halvtimme senare än vanligt vilket betydde att jag faktiskt hann med ett pass på gymmet. Vilken skillnad det kan vara på bara 30 minuter. Jag behövde inte ens stressa och hade jag inte haft träningsvärk lite här och var, dels från trx-styrka i lördags och dels från Body Balance igår, hade jag hunnit klämma in ännu fler övningar. Nu blev det bara åtta övningar på fyrtio minuter. Och rätt så lätt. Men det kändes ändå av efteråt. Jag upplever att kroppen liksom går på högvarv efter ett styrkepass nu när jag är gravid.


Ett suddigt kollage från första dagen i gravidvecka 23.

Apropå gravid och träning (löpning) så har jag blivit intervjuad av Terese för Sparkimagen. Det är inte det lättaste att få till en bra bild på ett springande objekt (i alla fall inte för oss) så för att det inte skulle bli så suddigt sprang jag väldigt långsamt. Väldigt långsamt. Det syns. Jag ser inte ut att ha klippskaste steget i stan direkt. Fast det har jag ju inte heller så bilden stämmer ju rätt bra ur den aspekten. Men det är lite roligt att springfantasten Sixten springer efter mig. Det tyckte i alla fall han.

4 kommentarer:

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Kul med intervju! Den måste jag kolla in. :-)

mammaspring sa...

Så nyfiken på intervjun. Klickar mig vidare ögonaböj! Så fin mage du har! Hur har du orkat? Hur mår du? Hur känns det att springa? Hur långt in i graviditeten är du nu?

Löpning & Livet sa...

Tack!

jag är i v 23 nu och det funkar riktigt bra att springa. Jag varvar med gång i de värsta uppförsbackarna och springer inte fort, men det känns bra. Mår bra i övrigt också men det är kanske lite tyngre denna gång än förra, men så är det nog för de flesta. Man kan ju inte bara tänka på sig själv på samma sätt när man redan har ett barn :)

mammaspring.com sa...

Klickade mig vidare efter att jag ställt frågan och märkte direkt att jag fick svar på en hel del frågor. Du är en stor förebld!!