onsdag 26 juni 2013

Ibland blir det bara så jobbigt med allt

Gårdagen började bra med en effektiv halvtimme på gymmet  innan jobbet. Jag får stressa lite för att hinna men det är det ändå värt. Rygg och axlar stod i fokus och svettigt blev det. Bra så långt. Men sedan gick allt bara utför och jag blev så less. På ungefär allt. Men jag slutade på topp med glass och jordgubbar innan lässtund och gonatt.

Spring var planerat denna morgon, men nä. När jag vaknade öste regnet ner och jag blev less igen. Som om jag skulle gå sönder av att bli blöt. Orkar inte. Vill inte. Gör inte.


Lagom tills det är dags att ge sig iväg slutar det såklart regna och förmodligen hade jag blivit en gladare version av mig själv om jag fått en dos spring, men ibland är det lite sämre ställt med förnuftet. Tog promenadbenen ett par hållplatser ändå för att kunna lyssna på musik och vara ifred med mina tankar. Jag tycker det är lite svårt i trängseln på tunnelbanan. Hoppade sedan på ett nästan tomt tåg och kände mig rätt nöjd över mitt val. Tjugo minuter kan göra stor skillnad.

Köpte islatte (min nya hangup) och hann blogga en snutt innan det nu är dags att börja jobba. På med kompressionsstrumpor.

1 kommentar:

Unknown sa...

hu för sådana dagar! nu när man faktiskt är extra skör, känslig, trött också... barriären är liksom lägre. snart får du välbehövlig semester och sen är det inte så många veckor kvar att jobba efter den?