tisdag 18 juni 2013

Lätt styrka som blev tuff styrka

Idag började jag 12 och hade således gott om tid på mig att gymma innan jobbet. Tog för en gångs skull cykeln in till stan och kom efter lite svordomar över vilda medcyklister fram. Jag hade egentligen planerat att köra ett ganska tungt pass med skivstänger för ben och rygg men var så trött att jag tänkte om. Jag sov oroligt i natt och dessutom börjar jag känna av pollenallergin nu. Därför fick det bli ett lite snällare pass med fokus på rörlighet, stabilitet och med extra teknikfokus. Men om vi säger så här. Det räckte! Jag blev helt slut och jag redan nu ikväll träningsvärk i ben och rumpa.


Rörlighet med pinne, oh squat med pinne, oh utfall framåt med rotation med pinne, bröstpress i trx, hög/bred rodd i trx, pistols i trx, utfall i trx, enbensfällkniv på fomroller och lite rörlighet som avslutning. Halvslarviga anteckningar från ett lätt pass som blev ett tufft pass. Tuffa tisdag är väl ett ganska välkänt begrepp har jag för mig? Ser inte mycket ut för världen, men för en gravid i vecka 24 med pollenallergi och (tillfälligt) dålig nattsömn räcker det mer än väl. Och säkert funkar det för dig också. Testa vetja!

3 kommentarer:

Unknown sa...

bra tips men jag vet inte vad hälften av de där övningarna betyder :) finns det en ordbok?

läste du intervjun m Sanna Kallur i Sport-Expressen igår? kul läsning om hennes (gravid)träning!

Löpning & Livet sa...

Du får komma och hälsa på mig så ska jag visa :)

Tack för tipset om artikeln!

Löparflickan sa...

Jag är så himla kass på sådana övningar, bra jobbat och speciellt med pyret :)