torsdag 20 juni 2013

Svettigt

Träningsvärken sedan i tisdags sitter fortfarande i. Det är inte lika farligt som igår då jag kände mig allvarligt rörelsepåverkad (Jag hatar att ha träningsvärk för övrigt och får det av någon anledning väldigt lätt.) Men det var stela ben som tassade framåt i sommarmorgonen. En sommarmorgon som var sådär äckligt kvalmig att jag nästan bara vill lägga mig ner och dö. Jag funkar inget vidare ihop med värme överlag och det ska bli intressant att se hur många liter vätska jag kommer samla på mig denna sommar då jag dessutom är gravid. Det känns inte vidare lovande faktiskt.


Ytterligare en dum sak med sommaren är pollenallergin och den har nu börjat ge sig till känna. Det kvittar hur mycket jag sover för jag är ändå trött hela tiden och ögonen kliar. Tyvärr får jag inte ta min vanliga allergimedicin nu när jag är gravid och jag totalvägrar receptfria grejer som gör mig ännu tröttare. Så jag får stå ut med lite ögonkli, snörvel och trötthet. Och så länge jag får springa är jag nöjd. Och faktiskt gillar jag sommaren en hel del ändå. Om vi bortser från svullnad och allergi.

Nu väntar tre dagars ledighet och traditionsenligt midsommarfirande på södra östkusten. Det har blivit en hel del år med samma gäng nu men vi har utökats längs med vägen. Från att det under flera år inte fanns några barn till att det helt plötsligt fanns tre. Sedan fyra förra året och nu fem. Nästa år kommer det finnas ytterligare (minst) två till. Livet förändras men ändå är mycket sig likt.

1 kommentar:

Ingmarie sa...

Kämpigt det där. Har du provat extra magnesium? kan hjälpa träningsvärkströtta muskler.Ta på kvällen.