tisdag 2 oktober 2012

Benfunderingar

Vilken skillnad det är på mina ben nu och efter Lidingö förra året. Eller efter maran i juni, men det är det ju trots allt 12km fler. Men förra året minns jag att jag hade väldans mycket träningsvärk och då framförallt i framsida lår. Att instruera Body Balance på måndagskvällen var en utmaning. Så är det inte nu. Jag var visserligen lite lätt sargad i hela baksidan i lördags och jag var inte jättesugen på att springa i söndags. Men igår funkade det finfint med en superlugn och kortare jogg till och från gymmet och Balancen kändes enbart skön. Bra att få töja ut lite men även ok att jobba med statisk styrka för benen kändes bra. Joggen till jobbet i morse kändes visserligen seg, seg, seg men all stelhet är borta. Skönt. En vilodag imorn så känns tempolöpningen på torsdag förhoppningsvis bra. Jag måste ju få upp lite fart i benen innan Hässelbyloppet!

7 kommentarer:

Snorkkis sa...

Det borde väl vara tecken på att du har bra muskler i benen och klarade den påfrestningen bra?! Kanonform helt enkelt :)

Och förresten - vilken springfamilj ni är! Grattis till er båda!

Västgötskan sa...

Vad roligt när man märker skillnaden och att man blivit starkare! :-)

Jonna sa...

skönt, skönt! Jag har haft väldigt ont i benen efteråt, men inte så mkt längre iaf.

Daniel sa...

Jag har också märkt denna skillnaden. Förr var jag helt slut efter långa lopp men nu återhämtar jag mig mycket snabbare. Härlig känsla att kroppen blir tåligare och tåligare! :)

Senja Berita sa...

love this post
because your article is very interesting to read

Shiva rei sa...


Articles are very nice

Ulan News sa...

nice post ..
really very nice your post