onsdag 24 oktober 2012

Nu får det vara nog!

Nu är jag trött på den här förkylningen. En vecka har nu passerat och det får fasen vara nog. Grejen är att jag känner mig rätt frisk. Förutom att jag inte har någon röst och att jag fortfarande snorar lite. Eller har en täppt näsa rättare sagt.

Jag längtar efter att springa så fort att jag blir suddig!
 
I mitt jobb behöver jag prata väldigt mycket och redan efter några minuter in på jobbdagen insåg jag att det bara var att fixa in en vikarie och bege sig hemåt. Väl där passade jag på att ta igen lite förlorad sömn. 2,5 timmar blev det tillslut innan jag gick till förskolan och hämtade hem Sixten. Bra att få fler timmar med honom, men jag hoppas ändå att jag fått min röst tillbaks imorgon.

Ikväll får det bli ännu en kanna te och lite smågodis så här på lillördagen. Och ihop med det kollar vi på sista delen av "Torka aldrig tårar utan handskar". Utan att ha sett sista delen säger jag SE! Det bästa jag sett på länge!

6 kommentarer:

LIsa sa...

Jag förstår dig, det är verkligen sjukt frustrerande att vara sjuk. Men det vänder nog snart. Håller för övrigt med dig om "Torka aldrig tårar utan handskar" - helt fantastisk och otroligt gripande!

Snorkkis sa...

Det verkar vara grejen att tappa rösten nu. Hoppas det blir bättre! (Min J håller precis nu att tappa rösten, tror jag för köra en extra vitamin ikväll)

anneliten sa...

Jag som tänkte komma i till dig och köpa ett par skor :-) Krya på dig!

Jonna sa...

åh jag måste måste se den där tatuh nu! innan den försvinner från svtplay.

krya krya! en del förkylningar tar tyvärr upp emot 10 dgr, det gör det nästan alltid när jag blir sjuk ;( helt rätt att gå hem och sova, sömn läker!

Daniel sa...

Oh vad drygt! Krya på!

Anna (Orka mera) sa...

Jag var utan röst (HELT utan) i en vecka. Nu har jag fått tillbaka den pipigaste och mest hemska röst som jag knappt kan uthärda! Det här verkar vara förkylningarnas höst! Krya på dig!!!