lördag 20 oktober 2012

Lördagsmys utan fys
Inte mycket till fys här inte, men desto mer mys. Eller tja, kanske kan flytthjälp räknas som pyttelite fys, iallafall om tillståndet förkyld har drabbat en. Men i övrigt inte mycket till rörelse. Slummer i soffan framför Pippi med en toddler ömsom blickstilla och koncentrerat tittande, ömsom klättrande och bökande på mig. Middag lagade jag dock idag. Eftersom jag kommer hem först runt sjutiden på vardagkvällarna lagar jag sällan mat mer än på helgen. Det gör att det blir lite roligare med matlagning måste jag medge. Idag gjorde jag världens godaste kikärtsburgare som serverades med bröd, klyftpotatis och diverse salladstillbehör. Gömde tyvärr fota dem dock. Inte min starkaste sida det där med att komma ihåg att fota. Men nu gjorde jag. En stor skål med godis och en kanna te. Till detta ska vi se första (och kanske andra om vi orkar) delen av Torka aldrig tårar utan handskar på svtplay. Känns som något jag kommer älska!

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Den serien har jag också missat tyvärr. Var den bra?

Samma här för övrigt. Förkyld. Bläää... :-(
Krya på dig!

Ingmarie sa...

Serien är väldigt bra! Jag minns exakt hur det var inom sjukvården då på 80-talet....
Dela gärna med dig av recept!

Jonna sa...

mysigt! Jag funderar också på att se torka aldrig tårar... på svtplay. kanske i morgon kväll!?

Löpning & Livet sa...

Åh ni måste se! Recept kanske också kommer :)