söndag 21 oktober 2012

Sedan blev det söndag

Idag känns förkylningen mycket bättre. Jag är fortfarande ganska snorig men jag känner mig inte lika hängig som tidigare. Igår och i fredags var nog värst för då hade jag en svag huvudvärk som låg och störde och så var näsan periodvis helt igentäppt. Men två nätter med flera timmars extra sömn (Tack Sixten! Åtta är väldigt mycket bättre än halv sex...) har nog hjälpt mig på traven. Någon träning blir det dock inte idag heller, lite tålamod får jag nog ha trots allt.


Idag har hela förmiddagen gått åt till höststädning med vår bostadsrättsförening. Sixten hjälpte såklart till så lätt han kunde. Städning är en av favoritsysselsättningarna faktiskt. Så fort vi tar fram dammsugaren ska han ha en dammvippa som han sedan sopar golv mm med. Hoppas det håller i sig :)

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Ni kommer alltså att ha skinande rent hem i sisådär 17-18 år till. Praktiskt! Skönt att det känns bättre med förkylningen!

mammaspring.com sa...

Nämen så söt han är :) Du gör klokt som vilar! En dag vila hit eller dit gör mer nytta än skada!

Jonna sa...

Ja ta en extradag vila! Jag har många ggr börjat för tidigt... skönt att du fick extra sömn, det gör susen!