torsdag 11 oktober 2012

Kanske blir det bättre
Jag kände mig mycket tre redan när jag kröp ner i sängen igår. Glass (För det blev det istället för smoothie och godis) är grejen. Visserligen trodde jag inte det var sant när alarmet drog igång klockan sex imorse men så känns det ju varje dag nästan. Men tillräckligt bra för att våga springa till jobbet kände jag mig så det gjorde jag. Drog till och med upp tempot till en lite ansträngande känsla och typ medelhård distans blev det. Pigga skor på fötterna och idag kändes de snäppet ännu piggare än vanligt. Jag fick nämligen en uppsättning snabbsnörningssnören igår. Minns inte märket men i vilket fall gjorde de att skorna satt mycket bättre än de brukar. Just de här skorna är en av mina favoriter, men orginalsnörena har irriterat mig ända från dag ett då de dels är för korta och dels väldigt hala. Men nu är det problemet löst! Men nu måste jag hoppa i duschen så att jag hinner äta en andra frukost innan jobbet kallar.

8 kommentarer:

Jenny sa...

Härligt att du mår bra i dag! Bästa starten på dagen också! Säljer löplabbet de där snörena?

Mia sa...

Kanske håller kroppen (undermedvetet) på att tagga till för en riktigt snabb mil..?

Hoppas du blir piggelin inför säsongsavslutningen!

//Mia

LinaTriathlet sa...

Skönt att du är bättre! Snygga skor! Jag har också satt i snabbsnören vilket gjorde att skorna satt bättre på foten :)

Unknown sa...

Lock laces! Jag har massor av såna, tycker de är kanon!

Ingmarie sa...

Gött!!! :-)

Mia sa...

Jag undrar också var snörena finns att köpa. Verkar jusupersmidigt!

Löpning & Livet sa...

Snörena kommer antagligen säljas på Löplabbet längre fram, men i nuläget finns de net. Jag kan återkomma när de finns! :)

flinaspringer sa...

Smidigt!! Såna ska jag köpa!!