torsdag 25 oktober 2012

Så ett nytt försök

 
Först tänkte jag köra ett lättare styrkepass men så kom jag på att det ju kunde vara bra att passa på att utnytja en ensam kväll till att köra yoga/balance. Mycket bättre mjukstart faktiskt. Så sagt och gjort. Så fort Sixten somnat och jag fixat lite annat jox tände jag ljus och körde igång senaste balancekoreografin. Ljuvligt. Dock är det alltid mycket jobbigare när jag inte instruerar. Trots att jag säkert fuskade lite ibland. Eller, grejen är att det är rätt jobbigt emellanåt även när jag instruerar, men då har jag miljoner andra grejer att tänka på före jag tänker på att det är jobbigt.

 
När jag kört klart och till och med haft tålamod till en stunds avslappning (Vilket jag inte har några som helst problem med när jag går på en klass, då älskar jag det, men som jag har svårt för när jag är hemma.) tog jag fram kameran. Tänk att jag mindes det. Dokumentera liksom. Jag borde dock städa spegeldörrarna... Men det känns inte lönt när en viss herre smutsar ner i ungefär samma takt som jag putsar...

2 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Vilken mysig kväll du verkar haft! Känner igen det där med kladd på speglar... och fönster! Man torkar... och torkar... och torkar!

LinaTriathlet sa...

Låter härligt! Vi har body balance på gymmet här men har aldrig kommit mig dit, men jag måste prova någon gång!!

Och ja, om du har vägarna förbi Varberg då vet du vart du ska äta :))