torsdag 11 oktober 2012

Lite core på det
Nu är det så att jag återigen (Ja, igen!!) har slappat till mig vad gäller styrketräningen. Bedrövligt få pass finns registrerade i min träningsdagboken de senaste veckorna. Förra veckan finns där endast tjugo minuter core. Det är den enda styrkan förutom den jag får genom body balancen. Denna veckan finns nu trettio minuter core registrerat. Vill spara på benen så därför enbart mage och rygg. Nä, nu måste jag fixa till det här. Nu när grundträningsperioden närmar sig ska det minsann se annorlunda ut. Det måste se bättre ut om jag ska hålla. Punkt slut.

4 kommentarer:

felicia sa...

ska oxå få igång styrketräningen igen.. pepp till oss! =D

Jonna sa...

Är det dags i morgon? Hässelby? Stort stort lycka till isf! Du kommer kicka ass!

mammaspring.com sa...

Det här inlägget var precis vad jag behövde! Imorgon får jag nog lov att ge mig av till gymmet!

Västgötskan sa...

Känner igen det där. Mitt onda knä kanske man ska "Uppskatta" för jag kan köra mer styrka..... :-P ;-))