fredag 26 oktober 2012

Äntligen!

 
Efter en dryg veckas frånvaro var det åter dags att sätta på sig springskorna. Eller ja, springskor går jag ju i och för sig omkring i hela dagarna på jobbet, men dags att använda dem till det de är till för blev det äntligen idag. Nu är det försiktiga kliv som gäller dock. Valde näst kortaste vägen till jobbet, via förskolan, och skrapade därmed ihop drygt 7km underbar, lätt, vintrig (!) löpning. Till och emd lite lite vitt på marken fick jag dagen till ära. Hem blir det kollektivtrafik dock. Någon måtta får det vara på risktagandet.

10 kommentarer:

Västgötskan sa...

Härligt att du kom iväg.
Haha! Ja, lite risker får man ju undvika. :-)

Hanna sa...

Härligt att du är på g igen! :)

Anna (Orka mera) sa...

Så glad för din skull!!! Njut!

Suz sa...

Nice, så snygg outfit!

Malin H sa...

Hej, Har precis hittat din inspirerande blogg! Kan inte du tipsa lite om vad man har på sig, när man springer, nu när det börjar bli minusgrader ute.

anneliten sa...

Jag funderar på om jag är avundsjuk på det där med att jobba i springskor. Ambivalen. Det låter bekvämt, men jag är ju en sucker för snygga skor...

Jonna sa...

HÄRLIGT! Så underbart med vintrig löpning dessutom..! Fina bilder nedan som du tagit med "riktiga" kameran! Du ser lugn och harmonisk ut.

Löpning & Livet sa...

Tack fina ni!

Malin: Välkommen! :) Ska se om jag kan få ihop något på temat kläder. Här finns en guide jag har skrivit tidigare (förutom det sista stycket vad gäller olika temperaturer. Lite väl varmt klädd för min personliga smak :): http://www.loplabbet.se/info/kla-dig-vid-kallare-vader

Malin H sa...

Kanon tack!

Carina sa...

Åka kollektivt är en annan form av risk ;)! Vad skönt att du är igång igen.