tisdag 23 oktober 2012

Mjukstart

Igår var det måndag och det betyder låång dag med Bodybalanceinstruerande som avslut. Först tänkte jag försöka vicka bort klassen men sedan kände jag mig tillräckligt bra för att köra ändå. Jag dras fortfarande med ett himla segt snor och nästäppa till och från, men i övrigt känner jag mig nästan som vanligt. Springet avvaktar jag dock med ytterligare någon eller några dagar. Så inga ben till jobbet idag. Nä, det blir det här sättet:6 kommentarer:

Staffan sa...

En helt annan fråga:
Nu vet jag ju att du jobbar på tjejbutiken på Löplabbet men vet du om Löplabbet på Kungsgatan har Adizero XT? Har blivit grymt sugen på ett par terrängdojjor då det är riktigt kul att springa omkring i skogen just nu men fästet med mina vanliga skor är inte så bra. Dessutom har jag ett presentkort på Löplabbet efter Time Target Challenge där jag var nära att gissa min tid på Stockholm marathon.

Krya på dig från förkylningen!

Jenny sa...

Skönt att du är bättre i varje fall!

Hönan Anna sa...

Aldrig kul med förkylningar. Hejar på ett snabbt tillfrisknande!
Anna

Anonym sa...

Skönt att det känns liiite bättre i alla fall. Jag funderar också på att köra Balance på söndag om jag inte blir sämre än så här.

Löpning & Livet sa...

staffan: tror inte det. vi har den iaf inte (längre) på tjej så jag tror inte att killarna heller har den. kan ios kolla!

jenny: ja, fast framåt eftermiddagen började jag tappa rösten :)

anna: tack!

rundarocken: gör det :)

Carina sa...

Aha!! Är det där du jobbar! Jag var in där för någon vecka sen men måste ha missat dig :)! Krya på dig nu!